Selecteer een pagina

Datum/Tijd
Date(s) - 31/08/2019
16:00 - 22:00

Categorieën


Op zaterdag 31 augustus slaan Bar Bistro d’ Olde Smidse, Jumbo Leussink Goor en RH-Events de handen ineen en vindt het B.B.B.B. evenement plaats op het VEC Plein in Goor, “BBQ, Beers, Beats en Barbers”. Dit is tevens de eerste zaterdag na de vakantie, een goede reden dus om nog één keer extra te genieten van het optimale vakantiegevoel.

Deze dag staat geheel in het teken van gezelligheid, goed eten van de BBQ, goede (live) muziek en vakkundige Barbers. Tijdens dit evenement kan je tevens genieten van heerlijke speciaal bieren. Het geheel zal sfeervol in vintagestijl worden aangekleed voor een zwoele ontspannende zomermiddag/ en -avond!

Dit evenement is gratis toegankelijk. In samenwerking met Jumbo Leussink Goor is er de mogelijkheid om te sparen voor korting op de BBQ kaart. Deze kaart kan je inleveren tegen verschillende gerechten van de BBQ. Uiteraard zijn deze kaarten ook gewoon te koop.

De eerste acts en bands zijn reeds geboekt en zullen de komende weken bekend worden gemaakt. Noteer alvast in je agenda: zaterdag 31 augustus vanaf 16.00 uur op het VEC Plein.

Dit evenement is in samenwerking met Bar Bistro d’ Olde Smidse, Jumbo Leussink Goor en RH-Events.